Recensies

Anagha Helende massage voor vrouwen, Bloemendaalseweg 45, Bloemendaal
een review schrijven


5 Sterren *****

Hanna Termohlen
1 review
een maand geleden. Anagha is liefdevol, aandachtig en vaardig. Haar massages geven enorme ontspanning en gaan dieper dan dat, omdat ze in staat is om energetisch je systeem in balans te brengen. Het heeft mij al meerdere keren heel goed gedaan. Dank, lieve Anagha.🙏

Ayona S

2 reviews

een maand geledenBij Anagha kom ik graag terug! Zij is een fijne en liefdevolle vrouw die precies kan aanvoelen waar ik last van heb en daar extra aandacht aan schenkt. Bij haar kom ik helemaal tot rust :-)
Dankjewel Anagha!

Lizet Greven

1 review

2 maanden geleden. Positief: Communicatie, Kwaliteit, ProfessionaliteitEcht een aanrader! Een liefdevolle persoonlijkheid en weet waar zij mee bezig is.
Neemt de tijd voor je en luisterd naar je.
Massage was echt geweldig, weet precies waar je last van hebt!
Rustige sfeervolle ruimte, rustgevende muziek op de achtergrond je bent daarna zo relaxt.
Na deze massage/healing slaap ik veel beter


wilma van stokkom

75 reviews·242 foto's

2 maanden geleden. Positief: Communicatie, KwaliteitAnagha is een fantastische, empathische en zeer liefdevolle masseuse met bijzondere gaven, die het haar mogelijk maken, de psychosomatische achtergrond van je probleem te zien, herkennen en op te lossen.
Ze heeft me al op veel gebieden geholpen en ik kan haar van harte aanbevelen!


C Ciscilia

1 review

2 maanden geleden. Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit. Prima massage! Wordt liefdevol gegeven en merk dat mijn doorstroming daarna aanmerkelijk beter is.